- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -

ΧΑΜΑΜ

Αφεθείτε στη γλυκιά χαλάρωση του ατμοσφαιρικού χαμάμ μας όπου μπορείτε να κάνετε μόνοι σας το ατμόλουτρο σας ή να ζήσετε τη ξεχωριστή εμπειρία μιας θεραπείας από τους θεραπευτές μας. 

Ένα παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ, αυθεντικών προδιαγραφών, που προσφέρει όλα τα οφέλη των τουρκικών χαμάμ επιτρέποντας στον οργανισμό να δεχθεί ευχάριστα και σταδιακά την ευεργετική θερμότητα που τον θεραπεύει, αποβάλλοντας σιγά-σιγά τοξίνες και νεκρά κύτταρα. 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΜΑΜ 50€
Το αυθεντικό παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ θα σας προσφέρει μια αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία. Περιλαμβάνει ατμόλουτρο για 15 λεπτά, ακολουθεί  βαθιά απολέπιση του σώματος και ολοκληρώνουμε με απολαυστικό μασάζ από αφρό φυσικού σαπουνιού, από το κεφάλι έως τα πέλματα.


EXCLUSIVE TONIFYING SHOWER 50€
Θεραπεία που γίνεται μέσα στον χώρο του χαμάμ. Περιλαμβάνει βαθιά απολέπιση με ευεργετικές ενυδατικές ιδιότητες, ακολουθεί μασάζ με μείγμα αφρού και αιθέριων ελαίων σε όλο το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι. Ολοκληρώνεται με χλιαρό ή κρύο νερό. Στο τέλος της θεραπείας γίνεται επάλειψη με τονωτικό ενυδατικό έλαιο. Ιδανικό για τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.


ΑΤΜΟΛΟΥΤΡΟ - ΧΑΜΑΜ 20€
Απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ατμόλουτρου. Γίνεται σε κλειστό χώρο, μέσα στον οποίο η θερμοκρασία είναι περίπου 45 βαθμοί. Ο απαλός ατμός και η υγρασία που δημιουργείται χαλαρώνει και τονώνει, ανοίγει τους πόρους και συντελεί στην απαλλαγή των τοξινών.


ANTICELLULITE HAMMAM THERAPY 50€
Θεραπεία κυτταρίτιδας μέσα στον χώρο του χαμάμ. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο scrub με βάση την καφεΐνη που έχει έντονη αντικυτταριτιδική δράση, ακολουθεί μασάζ κυτταρίτιδας με λιποδιαλυτικό όρο και κατόπιν βάζουμε σε λειτουργία το ατμόλουτρο, με σκοπό τη πλήρη διείσδυση των συστατικών του ορού στο βάθος της επιδερμίδας για καλύτερα αποτελέσματα.

*Ο χώρος μας, με την εμπειρία και την εξειδίκευση που διαθέτει διαμορφώνει και προσαρμόζει θεραπείες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βάσει των αναγκών και των επιθυμιών σας.