- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ

Εμπιστευθείτε τις πλέον σύγχρονες θεραπείες ενυδάτωσης, ανάπλασης και επανόρθωσης που σας προτείνουμε προσαρμοσμένες στις ατομικές σας ανάγκες. Ο χώρος μας συνεργάζεται με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στη αισθητική προσώπου και σώματος (DERMALOGICA ,PHYTOMER, JULLIETE ARMAND) και σας υπόσχεται μοναδικά αποτελέσματα.

BΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ  50€
Βαθύς και εξειδικευμένος καθαρισμός που επιτυγχάνει εξυγίανση των πόρων και ανανέωση της επιδερμίδας, χωρίς ερεθισμούς (ερυθρότητα). Ο καθαρισμός μπορεί να προηγηθεί οποιασδήποτε άλλης θεραπείας, για πιο επιθυμητά αποτελέσματα.
 

ABSOLUTE HYDROTREATMENT 30€
Ενυδάτωση βασισμένη σε βιταμίνες, για απόλυτη λάμψη και φρεσκάδα.
 

ULTRA CALMING THERAPY 50€
Θεραπεία εξειδικευμένη για ευαίσθητα δέρματα.
 

REJUVANATING THERAPY 70€
Ενυδάτωση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 

FIRMING COLLAGEN THERAPY 50€
Υπερενισχυμένη θεραπεία κολλαγόνου για λεπτές ρυτίδες, σύσφιξη και ανάπλαση.
 

SUN BLOCK THERAPY 30€
Αντηλιακή θεραπεία που προλαμβάνει τη φωτογήρανση και θωρακίζει το δέρμα από τον ήλιο. 
 

VITAMIN C THERAPY 50€
Θεραπεία ενυδάτωσης με βιταμίνη C, με έντονη αντιοξειδωτική δράση που συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνοντας την υφή και τη λάμψη του δέρματος.


DEEP PORE PHYTOPEELING 70€ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ 90€)
Εξειδικευμένη θεραπεία για δυσχρωμίες, πανάδες, λείανση πόρων και ρύθμιση της λιπαρότητας  για πλήρη ανανέωση της επιδερμίδας. Η θεραπεία γίνεται εκτός από το πρόσωπο και στην πλάτη, στο στέρνο και στους γλουτούς.


ADVANCED EYE THERAPY & LIP THERAPY 30€
Ενισχυμένη θεραπεία για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Βοηθά στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και στα πρηξίματα KAI σβήνει τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα χείλη.  Η θεραπεία  συνδυάζεται με εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων γύρω από τις περιοχές που έχουν ανάγκη.


ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ
Κατάλληλο για όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος. Η κλασική οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης.


ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ
Ιδανικός τρόπος αποτρίχωσης με τη χρήση κλωστής. Η ειδικός, χρησιμοποιώντας μια κλωστή και κρατώντας τη με συγκεκριμένο τρόπο, παγιδεύει τις τρίχες της περιοχής που θέλουμε να αποτριχώσουμε και τις απομακρύνει.


ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Μια λεπτή βελόνα εισχωρεί στο θύλακα κάθε τρίχας καταστρέφοντας τα αναγεννητικά της κύτταρα με τη βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος. Ενδείκνυται για περιοχές όπως το πηγούνι, οι παρειές και ο λαιμός.