- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΤYΠΟΥ ALEXANDRITE

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Το ξυράφι, το κερί, οι αποτριχωτικές και ξανθιστικές κρέμες, τα γάντια αποτρίχωσης προσφέρουν προσωρινά αποτελέσματα που οδηγούν σε ερεθισμούς, θυλακίτιδες, φλεγμονές και σπυράκια. Στο Ismini Haritonos παρέχουμε την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία του laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς για την εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος και προσφέρει ήδη από την 2η συνεδρία θεαματικά αποτελέσματα, καθώς εστιάζει στον θύλακα της τρίχας προστατεύοντας την επιδερμίδα –σε αντίθεση με το IPL που δε μπορεί να πάει σε βάθος και επηρεάζει την επιδερμίδα.

Η διαδικασία της αποτρίχωσης σ’ εμάς αντιμετωπίζεται ως θεραπεία. Ακολουθείται ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που έχει αποδειχθεί ότι οδηγεί σε άριστα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 4 συνεδριών παρέχουμε δωρεάν άλλες 4 επαναληπτικές συνεδρίες που οδηγούν σε καλύτερη εξάχνωση της τρίχας, ιδιαίτερα στην αρχή που η τριχοφυΐα είναι έντονη και οι τρίχες είναι άγριες και σκληρές.

Κατά τη διάρκεια των θεραπειών σας -που ο αριθμός τους αλλάζει ανά περίπτωση- δε χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς ξανά με τη τριχοφυΐα σας και ο λόγος δεν είναι γιατί δε θα πρέπει αλλά γιατί ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Επίσης δε θα πρέπει να περιμένετε να μακρύνουν οι τρίχες σας (όπως γίνεται με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης) για να κάνετε laser. Σκοπός μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον θύλακα της τρίχας που βρίσκεται κάτω από το δέρμα. 

Το laser Αλεξανδρίτη είναι η πιο ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης, προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα, συνίσταται ακόμα και σε άτομα με ορμονικά προβλήματα και χάρη στον ψυκτικό μηχανισμό που διαθέτουμε, η διαδικασία καθίσταται σχεδόν ανώδυνη.

Η θεραπεία εκτελείται από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Η τιμολόγηση ποικίλει ανάλογα με την περιοχή, την τριχοφυΐα και την έκταση της και ξεκινά από 30€.

Ενδεικτικές Τιμές Laser

Περιοχή Θεραπείας Κόστος Θεραπείας
Άνω Χείλος 20,00€
Πηγούνι 20,00€
Άνω Χείλος & Πηγούνι 30,00€
Μεσόφρυο 10,00€
Φαβορίτες 10,00€
Full Face 30,00-50,00€
Μασχάλες 20,00-40,00€
Χέρια 30,00-50,00€
Full Bikini 50,00€
Μασχάλες & Full Bikini 70,00€
Πόδια & Full Bikini  120,00-140,00€
Πόδια  100,00€
Πλάτη Αντρική 70,00-120,00€
Θηλές 10,00€
Κοιλιά  30,00€
Γραμμή Κοιλιάς  10,00€