- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ

Το Ismini Haritonos δε σταματά ποτέ να ενημερώνεται και να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του, εκπαιδεύοντας το ανθρώπινο δυναμικό του σε κάθε καινοτόμα υπηρεσία στο χώρο της ομορφιάς.

Τα κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο σε όλες τις σύγχρονες θεραπείες προσώπου και σώματος, τα προϊόντα μας είναι τα πλέον ασφαλή και υψηλής ποιότητας (DERMALOGICA, PHYTOMER) με στόχο την εγγυημένη αποτελεσματικότητα των θεραπειών μας, την ευεξία και τη χαλάρωση του επισκέπτη.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ LASER SMOOTH BEAM 80€
Διοδικό laser υψηλής ισχύος που βασίζεται στην πρωτοποριακή μέθοδο LASR (LASER ASSISTED SKIN RENEWAL-COLLAGEN REMODELING).  Με σύστημα ψύξης DYNAMIC Cooling Device (DCR), που προστατεύει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, της γήρανσης, της φωτογήρανσης, την ακμή, τις ουλές ακμής και τις ραγάδες. Μερικές μόνο συνεδρίες είναι αρκετές για να φανούν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας. Οι ρυτίδες και τα σημάδια απαλαίνουν, η υφή της επιδερμίδας γίνεται πιο λεία και το δέρμα αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα.

Το SMOOTH BEAM διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, δρώντας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και ακόμη και μετά την εφαρμογή το κολλαγόνο συνεχίζει να παράγεται για μέρες μετά.


COCOON MEDICAL DUOTECHNOLOGY 50€
Αποκτήστε το σώμα και το πρόσωπο που ονειρεύεστε και που σας αξίζει. Το CMD καταπολεμά το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση στο πρόσωπο. Συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες:

1. To CAVITATION (σπηλαίωση) στοχεύει στη μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και στη ρευστοποίηση του λίπους  (λιπόλυση). Πρόκειται για την πιο δραστική, σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, ιδανικό για την πλάγια περιοχή της κοιλίας, τους γλουτούς (ψωμάκια), την κοιλιά.

2. Το RADIOFREQUENCY (ραδιοσυχνότητες) θερμαίνει τους ιστούς της πάσχουσας περιοχής σε πρόσωπο ή σώμα και επιτυγχάνει LIFTING προσώπου, λαιμού, λείανση ρυτίδων, σύσφιξη δέρματος σε χέρια, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, έσω μηρών.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία και την ανατομική περιοχή. Κατά μέσο όρο χρειάζονται 6 έως 10 συνεδρίες.

MICRODERMABRASSION-ECOPEEL 50€
Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιδερμίδας με μικροκρυστάλλους, με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. To ECOPEEL συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Δρα στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, είναι ανώδυνο και αναίμακτο. Μειώνει λεπτές ρυτίδες, δυσχρωμίες, λιπαρότητα και διεσταλμένους πόρους. Επιτυγχάνει μια πλήρη ανανέωση προσώπου. 

ΙATΡΙΚΗ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 20€
Η θεραπευτική πρεσσοθεραπεία είναι ιδανική για τη λεμφική κυκλοφορία. Αποτελείται από ένα ζευγάρι θεραπευτικές μπότες που βοηθούν στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας  και του τοπικού πάχους που προκαλούν οιδήματα, μέσω της εναλλασσόμενης πίεσης και αποσυμπίεσης. Μπορεί να συνδυαστεί με μασάζ κυτταρίτιδας για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα.